Ο κ. Βαρτζόπουλος βέβαια στην δηλώσεις στις Σέρρες δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο εγχείρημα των  απογευματινών χειρουργείων που ήδη εφαρμόζονται σε νοσοκομεία της χώρας μας.

Ανδρέου Ευαγγελίδου

Ο μόνος τρόπος για να προσελκύσουμε γιατρούς  στην επαρχία, είναι τους δώσουμε πραγματικά την δυνατότητα να έχουν και ιατρεία εκεί  και να μπορούν να εργάζονται και μέσα στο ΕΣΥ και αυτό θα είναι ένα επόμενο βήμα της μεταρρυθμίσεως , έχοντας και μια μερική απασχόληση στο ΕΣΥ, όπως ακριβώς γίνεται στην προηγμένη Κεντρική και Βόρειο Ευρώπη.  

Συνεπώς τα απογευματινά χειρουργεία και το ιδιωτικό έργο στα νοσοκομεία, δεν έχει την έννοια – σε καμία των περιπτώσεων –   να βάλει αυτούς που θα πηγαίναν στο ΕΣΥ ούτως ή άλλως,  να πληρώνουν.

Παπαμιχάλης Νότας

Το ιδιωτικό έργο εντός των νοσοκομείων και τα απογευματινά ιατρεία σαν πρώτη προσπάθεια είναι να μεταφερθούν χρήματα που θα πήγαιναν στον ιδιωτικό τομέα – στις ιδιωτικές κλινικές στο ΕΣΥ,  έτσι ώστε να αυξήσουν τα έσοδα του ΕΣΥ και επειδή θα αυξηθούνε με αυτό τον τρόπο όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη θα γίνει και πιο ελκυστικό το ΕΣΥ.

Αν δεν το καταλάβατε τα απογευματινά ιατρεία είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσουμε να πληρώνουμε για την υγεία, μιας και οι γιατροί μας δεν θα είναι πια πλήρους και αποκλειστικής …απασχόλησης!

Μάλλον μερικής απασχόλησης και πλήρους πληρωμής τους βλέπω…
Σωστά;

Χωρίς μπάντα ο Δήμος Σερρών για ακόμα μια επέτειο..

Πρόταση δυσπιστίας από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας

Τάσος Χατζηβασιλείου: Οι Έλληνες στέκονται όρθιοι και κοιτούν υπερήφανα το μέλλον

Δήμος Σερρών: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας γιόρτασε την 25η Μαρτίου στο Αχλαδοχώρι Σερρών

Το 19 ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών στη Κύπρο με πρόγραμμα Erasmus+