Υποψήφιος με το Πράσινο Κίνημα ο Αλέξης Γεωργούλης στις προσεχείς τις Ευρωεκλογές

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος επισκέφτηκε τις Σέρρες και μπορεί να κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ σταυρών προτίμησης σε ευρωεκλογές, ήτοι 577.114 σταυρούς, αλλά στις ερχόμενες ευρωεκλογές θα χρειαστεί και τις ψήφους των Σερραίων
Για αυτό άλλωστε και η επίσκεψη…

Εμείς όμως θα σας ενημερώσουμε σήμερα για έναν άλλο Ευρωβουλευτή
Τον Αλέξη Γεωργούλη
, που όπως μάθαμε θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις επικείμενες Ευρωεκλογές με το Πράσινο Κίνημα !

Ναι, έχουμε και μεταγραφές ευρωβουλευτών

Ο Αλέξης Γεωργούλης ενώνει τις δυνάμεις του με το πράσινο κόμμα της χώρας στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την οικολογική – πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ τον έκοψε από το ψηφοδέλτιό του, μιας και στις 17 Απριλίου 2023, ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του από τις βελγικές αρχές μετά από καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση!

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι απέγινε η έρευνα από την εισαγγελία του Βελγίου για βιασμό και σωματική βία, αλλά μάλλον θα αθωώθηκε για να συμμετέχει και πάλι στις Ευρωεκλογές.
Αλλιώς δεν εξηγείται….

Θα μου πεις και η Καιλή κατηγορήθηκε και δεν θα βρίσκεται στις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, αλλά μοιάζει να έχει πέσει …περονόσπορος!

Πάει και η Αννα – Μισέλ με τα email του υπουργείου Εσωτερικών , ενώ πολλά λέγονται και για το μέλλον του Θοδωρή Ζαγοράκη…

Εκτός των Χρυσόγονου, Αρναούτογλου και Ζαρωτιάδη με το ΠΑΣΟΚ θα γίνει η έκπληξη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

Και αυτό το θέμα βέβαια θα μάθουμε περισσότερα από βδομάδα, μιας και την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι στην Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η επίσκεψή του έχει σχέση με την καμπάνια του κόμματος για τη στέγη και ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί συγκεκριμένη συνοικία της πόλης, όπου το στεγαστικό πρόβλημα είναι έντονο.

Μόνο που η επίσκεψη θα έχει διττό χαρακτήρα.

Αφενός την προώθηση της καμπάνιας για τη στέγη, αφετέρου τις …ευρωεκλογές.

Κι αυτό θα το σηματοδοτήσει και η παρουσία υποψηφίων ευρωβουλευτών στο πλευρό του
Πέραν του Κώστα Χρυσόγονου, που έχει ανακοινωθεί και επισήμως, δεν θα προκαλέσει έκπληξη τυχόν παρουσία των τριών προς ανακοίνωση υποψηφίων, του Σάκη Αρναούτογλου, του Γρηγόρη Ζαρωτιάδη (ναι το πήρε το οκ) και της Χριστίνας Αλίρη.

Όσο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ακούω ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα ακόμα “ψήνεται”….
Αλλά αν κάτι παραψηθεί , μάλλον …καίγεται!
Σωστά;


Παραιτήθηκε η Πατουλίδου από αντιπεριφερειάρχης αντικαταστάτης της ο Κώστας Γιουτίκας;

Το ότι θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτίνα η κ. Πατουλίδου σαφώς και το γνωρίζεται, όπως και το ότι ήδη έχει υποβάλει την παραίτησή της από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκη, για να τρέξει την υποψηφιότητά της .

Η ίδια η Βούλα Πατουλίδου ήδη αποχαιρέτισε τους συνεργάτες της, αλλά και τους άλλους αυτοδιοικητικούς, μιας και προχθές άπαντες μαζεύτηκαν στην Περιφέρεια για την ανακοίνωση του ΕΣΠΑ

Μάλιστα δεν υπήρξε δήμαρχος που να μην μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την κ. Πατουλίδου, αλλά και να μην εκφράσει τη στήριξή του στην υποψηφιότητά της.

Μένει να δούμε ποιος θα την αντικαταστήσει στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, μπορεί να φωτογράφισε τον αντικαταστάτη της κ. Πατουλίδου στην αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, όμως κι αυτός είναι …αντιπεριφερειάρχης.

Πρόκειται για τον Κώστα Γιουτίκα, ο οποίος είναι αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, και συνεπώς κάπου εδώ αρχίζουν οι …καραμπόλες!

Το ποιος θα γίνει τι βέβαια ο κ. Τζιτζικώστας το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά θέλει δεν θέλει θα μας το πει το μυστικό…
Πάντως στον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, όταν ο τελευταίος με τον αποχαιρετισμό της κ. Πατουλίδου είπε: “Με ποιον θα μαλώνω τώρα εγώ;”, πήρε την απάντηση του Τζιτζικώστα
“Θα σου πω την επόμενη εβδομάδα δήμαρχε”…

Στο Δήμο Αμφίπολης τους έκαιγε το θέμα της τηλεμετρίας;

Πηγαίνει «τρένο» το νέο ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 

protagon.gr: Ζητάμε συγγνώμη από τον κ. Μάρκο Μπόλαρη!

Από σήμερα αύξηση των διοδίων για Θεσσαλονίκη: 1,9 τα διόδια στο … Στρυμονικό

Δήμος Εμμανουήλ Παππά: Νέο “Όχι” στο φωτοβολταικό πάρκο στο Μενοίκιο Όρος!

Έλενα Τούσκα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σερρών: Όχι στην βράβευση της Προέδρου του ΣτΕ

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο με τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τo επιχειρείν

Παπαδημητρίου Μαρία και Χατζόγλου Φώτιος (Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΣΥΡΙΖΑ): Απαράδεκτη η ένσταση που είχε κατατεθεί εναντίον μας

15ο Διεθνές Track Day-Serres 2024-Οι Alfisti το Σαββατοκύριακο στην πίστα των Σερρών