Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία των κομμάτων.

galanis-leontaridis

Αρχίζει η προετοιμασία των κομμάτων αυτή την εβδομάδα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι οποίες σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο πήγαν πίσω λόγω της δίμηνης εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές.

Στη ΝΔ το επιτελείο ήδη στήθηκε και στις περιφέρειες, αλλά και σε όλους τους μεγάλους δήμους όπου τα πράγματα ήδη είναι ξεκάθαρα.


Συνεπώς η ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα αναμένεται να στηρίξει τους τρεις νυν περιφερειάρχες σε Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Δηλαδή θα στηρίξει ανοιχτά τους Γιώργο Κασαπίδη, Απόστολος Τζιτζικώστας και Χρήστο Μέτιο, που και θέλουν και μπορούν να επανεκλεγούν και συνεπώς θα έχουν τη στήριξη του κόμματος στην προσπάθειά του αυτή τη φορά να βάψει μπλε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας μάλιστα και τον Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη.

Η ομάδα αποτελείται από τους Παύλο Μαρινάκη, Γιάννη Μπρατάκο, Θανάση Νέζη, Γιάννη Σμυρλή, Στέλιο Κονταδάκη, Διονύση Χατζηδάκη, Μιχάλη Σταυριανουδάκη και Μένιο Κορομηλά, πρόκειται να λάβει εγκαίρως τις αποφάσεις της και θα εισηγηθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη στάση του κόμματος ώστε να λάβει ο πρωθυπουργός τις οριστικές αποφάσεις και να ανακοινωθούν οι στηρίξεις

Μπήκαν τα πρώτα led στο Δήμο Θεσσαλονίκης

karteros-terzis

Πάντως στην Θεσσαλονίκη άρχισε η υλοποίηση του μεγάλου έργου που έχει σχεδιάσει ο δήμος Θεσσαλονίκης για την αντικατάσταση 10.000 παλαιών και ενεργοβόρων φωτιστικών με νέα τύπου led, υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης παράλληλα με την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των περιοχών που αποκτούν νέο φωτισμό, μέσα από την ενεργειακή αναβάθμιση του συστήματος επιτυγχάνονται εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση του κόστους λειτουργίας και βελτίωση του οικολογικού αποτυπώματος και δη με μηδενικό κόστος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης…


Να ρωτήσω τι γίνεται με την δική μας σύμβαση με την αντικατάσταση των λαμπτήρων ή θα μπλέξουμε;


Γιατί αν δεν κάνω λάθος ήδη θα έπρεπε τα συνεργεία να …δουλεύουν!

Κώστας Μελίτος: Κάποτε υπήρχε και το Φεστιβάλ Αμφίπολης!

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Πρεμιέρα τη Τετάρτη στο ΔΙΠΑΕ για τον “Ζηλιαρόγατο”

Στην παράταξη Τζιτζικώστα κλείδωσε η υποψηφιότητα του Μπάνε Πρέλεβιτς!