Την απόφασή του να παραιτηθεί από Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατέθεσε ο κ. Σωτήρης Μπάτος, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 στη Διαχειριστική Επιτροπή της ΑΣ-ΠΚΜ.

Ο κ. Σωτήρης Μπάτος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Δ.Ε. για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του φορέα, με έτος ορόσημο το 2016, όπου υπογράφηκε το Καταστατικό και αποτέλεσε την σύνδεση 19 φορέων για την σύμπραξη όλων των τομέων (πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς) σε μια ταυτότητα, με καθοριστικό πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.

Έπειτα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες τα μέλη της Δ.Ε. εξέλεξαν ομόφωνα τον νέο Προέδρο κ. Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, Αντιπεριφερειάρχη Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπράνισλαβ (Μπάνε) Πρέλεβιτς «Πριν από μερικούς μήνες ανέλαβα την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Εξωστρέφειας και τώρα μου ανατέθηκε ο ρόλος του Προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό μέσω της συνεργασίας των φορέων της Περιφέρειας να προωθήσουμε και να αναλάβουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ντα αγροδιατροφικά προϊόντα του τόπου μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η ανάδειξη του αγροδιατροφικού τομέα έχει πολλαπλό όφελος για την Περιφέρειά μας, αφενός προστατεύει τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας, αφετέρου βελτιώνει το επίπεδο και την ποιότητα ζωής των παραγωγών, ενισχύει την εξωστρέφεια, πετυχαίνει την διασύνδεση του αγροτικού με το τουριστικό τομέα και διευρύνει τις εμπορικές συναλλαγές των επιχειρηματιών μας.

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη προς το πρόσωπο μου, όπως και τα μέλη της Δ.Ε. για την ομόφωνη εκλογή μου, καθώς και τους Προέδρους κ. Κ. Κιλτίδη και κ. Σ. Μπάτο και μέσω του διπλού ρόλου μου θα εργαστώ για μία πραγματικά βιώσιμη Περιφέρεια».

Σύσκεψη στα Πλατανάκια Σιντικής πραγματοποίησε η ΚΟΒ Σιντικής

Σερρών Θεολόγος: Ιησούς Χριστός, ο θείος γεφυροποιός, που ξεδιψά την υπαρξιακή μας δίψα

Ημερίδα του ΔΙ.ΠΑ.Ε. για τον εναλλακτικό τουρισμό υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού