Ποιος θα είναι τώρα Πρόεδρος στην ΚΕΔΕ;
Ο Μπακογιάννης ή ο Κυρίζογλου;

Θα θυμάστε πως τον Ιούλιο, λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές πως και με τι ποσοστό εξελέγη ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Αν θυμάστε τότε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της δεν συνεχάρη απλά τον κ. Κυρίζογλου για την εκλογή του, αλλά έσπευσε με έναν άκομψο πολιτικά τρόπο, στο ίδιο κείμενο, να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τις επόμενες εκλογές στην ΚΕΔΕ.

Λες και είχαν την εκλογή στο …τσεπάκι τους!

Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που κόμμα προανήγγειλε την υποψηφιότητα κάποιου για την προεδρία του κορυφαίου οργάνου της Αυτοδιοίκησης, πριν καν γίνουν οι δημοτικές εκλογές!

«Πρώτα πιάνεις τα ψάρια και μετά τα τηγανίζεις», σχολίαζε τότε δηκτικά ο κ. Κυρίζογλου.

Και να που τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…

ΚΕΔΕ Μπακογιάννης Κυρίζογλου 2
ΚΕΔΕ Μπακογιάννης Κυρίζογλου 2

Ο κ. Μπακογιάννης, ο εκλεκτός της ΝΔ για πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δεν εξελέγη καν δήμαρχος Αθηναίων και επομένως δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ!

Μιας και για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα πρέπει να είναι εκλεγμένος δήμαρχος.!

Απανωτά, λοιπόν, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, τα “μαντάτα” για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που με αλαζονικό ύφος είχε προχωρήσει τότε σε εκείνη την ανακοίνωση, η οποία είχε προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια στους κύκλους της Αυτοδιοίκησης.

Βέβαια μένει να δούμε εάν ο κ. Κυρίζογλου αποφασίσει και ο ίδιος να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για την προεδρεία της ΚΕΔΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Γιατί άπαντες συμφωνούν πως το …δικαιούται!

Απίστευτη ανακοίνωση της ΝΔ: Θα στηρίξει Μπακογιάννη, στην ΚΕΔΕ!

Στις Σέρρες ο τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools Greece 2023

Ο Σερρών Θεολόγος στις επετειακές εκδηλώσεις στα Μαρτυρικά Κερδύλλια