Για δυο θέσεις έχει ήδη αποφασίσει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όσον αφορά στο νέο διοικητικό σχήμα του.

Η πρώτη είναι η θέση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία φαίνεται να κλειδώνει και για την επόμενη θητεία ο Θεόδωρος Μητράκας.

Η δεύτερη θέση που αφορά το πρόσωπο που θα προταθεί για Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης είναι όμως έκπληξη, μιας και ακούγεται πως ο άνθρωπος που θα προτείνει ο κ. Τζιτζικώστας είναι ο Ντίνος Κούης.

Πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να παραιτηθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την θέση του να πάρει και πάλι η σημερινή Αντιπεριφερειάρχης έργων της Περιφέρειας κ. Αηδονά, που είναι και η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του κ. Τζιτζικώστα!

Με αυτή του την κίνηση ο Απόστολος πετυχαίνει να έχει και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη!

Γιατί κακά τα ψέματα και ο Ντίνος Κούης θα είναι «μανούλα» ως Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης καθώς σύμφωνα με το άρθρο 179 του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) θα δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών της περιφέρειας, των νομικών της προσώπων και επιχειρήσεων και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν σχετικά προβλήματα…»

Και φυσικά θα συνεχίσει ο Απόστολος να συνεχίσει να στηρίζεται στον μοναδικό άνθρωπο που δεν αντικατέστησε ποτέ, τόσα χρόνια στην Περιφέρεια!

Την Αντιπεριφερειάρχη Έργων κ. Αηδονά!

Λέτε να τα …καταφέρει;
Και τόσο καλά;

——————————————————

Η ορκωμοσία του Σίμου Δανιηλίδη και του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών

Πάντως εμείς ήδη λάβαμε την πρώτη πρόσκληση ορκωμοσίας δημάρχου.

Ο λόγος για την ορκωμοσία του Σίμου Δανιηλίδη και του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου.

Η ορκωμοσία θα τελεστεί από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης  (Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη, περιοχή Στρεμπενιώτη).

Η παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση» του Σίμου Δανιηλίδη ο οποίος επανεκλέγεται για όγδοη φορά, αριθμό ρεκόρ στα αυτοδιοικητικά δεδομένα της χώρας, καταλαμβάνει τις 28 από τις 35 συνολικά έδρες του δήμου Νεάπολης-Συκεών καταγράφοντας ποσοστό 78,80%!

Τέσσερις έδρες καταλαμβάνει η «Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης-Συκεών» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Γουσόπουλο και ποσοστό 12,16% και τρεις η «Πόλη Αλλιώς – Ανατρεπτική Παρέμβαση στον δήμο Νεάπολης – Συκεών» με επικεφαλής τον Γιάννη Λαθήρα και ποσοστό 9,04%.

Σεμνά και …ταπεινά!

Αντιπαράθεση Μισιρλή – Κουφοτόλη για τα LED στο Δήμο Σερρών

4 δράσεις από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Σερρών

Δήμος Σερρών: Έξω οι Γρηγοριάδης – Σιούλα μέσα οι Χράπας – Ηλιοπούλου!

Γιάννης Μυλόπουλος: Συντελέστηκε ένα οικολογικό έγκλημα στον Αγγίτη!

Ο Κώστας Καραμανλής για την τραγωδία στα Τέμπη: Θέλω να χυθεί άπλετο φως!

Το Επιμελητήριο Σερρών στην 5η Εθνική Συνδιάσκεψη Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών