Ενόψει των ευρωεκλογών, ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου συμμετείχε σε κλιμάκιο του κόμματος που επισκέφθηκε την Περιφέρεια Α΄ Θεσσαλονίκης, με σκοπό να συνομιλήσει με τους πολίτες και να παρουσιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις της ΝΔ. 

Μαζί με τη βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, επισκέφθηκαν την αγορά της Άνω Ηλιούπολης, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκατοντάδες πολίτες για τις ευρωεκλογές της Κυριακής. 

Επίσης, οι δύο βουλευτές επισκέφθηκαν το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμονας» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του ΔΣ Ιωάννα Κοσμοπούλου και με εκπροσώπους των εργαζομένων. 

Εκεί, συζήτησαν για την πολιτική συμπερίληψης της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και για τις σημαντικές δράσεις που αναλαμβάνει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, υπό την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη.

Μετά το πέρας της περιοδείας, ο Σερραίος βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να παραμείνει κυρίαρχη, ώστε να συνεχίσει να διεκδικεί δυνατά ευρωπαϊκούς πόρους για την Ελλάδα».

Λαϊκή Συσπείρωση: Κεντρική πολιτική η ασφάλεια των σχολικών μονάδων

Εγκρίθηκε από το ΥΠΑΑΤ η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Την Παρασκευή στο Δημοτικό Θέατρο Σερρών «Και τώρα…..Αγωνιζόμαστε!»