Παύθηκε οριστικά η ποινική δίωξη για τα αδέλφια Ψωμιάδη, Παναγιώτη και Διονύση, για την υπόθεση των 81 προσλήψεων με συμβάσεις για έργα που χαρακτηρίστηκαν ως «φαντάσματα» επί των ημερών τους ως νομάρχη και αντινομάρχη Θεσσαλονίκης την περίοδο 2007-2010.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης -στο οποίο παραπέμφθηκαν με τις κατηγορίες της απιστίας και της ψευδούς βεβαίωσης- έκρινε, υιοθετώντας τη σχετική πρόταση του εισαγγελέα, ότι θα έπρεπε να αρθεί το αξιόποινο των πράξεων, κάνοντας επίκληση στο άρθρο 67 του Νόμου 4735/20 (νόμος Θεοδωρικάκου)

Σύμφωνα με αυτό, αίρεται το αξιόποινο των πράξεων αιρετών και υπαλλήλων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού που αφορούν σε πληρωμές ενταλμάτων μέχρι την 31.7.2019 και εφόσον αυτά έχουν εγκριθεί από Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) και το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Έτσι παύθηκαν οι ποινικές διώξεις σε βάρος τους , δίνοντας το δικαίωμα στον Παναγιώτη να μιλήσει για δικαίωση, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Άλλωστε στην απολογία του επισήμανε πως μπορεί τα εν λόγω έργα να μην υλοποιήθηκαν, ωστόσο τα 81 άτομα προσέφεραν εργασία σε άλλες υπηρεσίες της Νομαρχίας!

Μένει να δούμε μετά από έντεκα αναβολές τι θα γίνει και με τα 45άρια;

Γιατί αν και εκεί έχουμε τα ίδια, θα κάνουνε πάρτι όλοι οι …αυτοδιοικητικοί!

Το γιατί νομίζω το …καταλαβαίνεται!

Όσο για την καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης τι να πω;

Αποτελεί μείζον ζήτημα καθώς μέσα σε δέκα και πλέον χρόνια αλλάζουν τα πάντα και χάνει το νόημά της η κάθε απόφαση, τόσο για τους καταγγέλλοντες, όσο και για τους …κατηγορούμενους!

Γιώργος Ανδρέου: Ο Χρόνης Αηδονίδης ασύλληπτη αξία της ζώσας παράδοσης!

Λευτέρης Αβραμάκης: Σύντροφοι δώστε τόπο στα νιάτα και τη νέα γενιά!

Πέθανε ο τραγουδιστής Χρόνης Αηδονίδης

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Στόχος μας να ανοίξει το γήπεδο με ασφάλεια!

Δήμος Σερρών: Νέα Δήμαρχος η Βαρβάρα Μητλιάγκα – Το νέο δημοτικό Συμβούλιο!

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Nα βάλουμε το λιθαράκι μας στις Σέρρες που τόσο αγαπάμε!

Ἱερά Μητρόπολη Σερρῶν καί Νιγρίτης: Τό πρόγραμμα τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου