Στην επίσημη έναρξη της Κ’ κοινοβουλευτικής περιόδου με τη σύγκλιση και την ορκωμοσία του σώματος της νέας Βουλής των Ελλήνων βρέθηκε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής.


Οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ώστε να συνεχίσουμε το δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, αλλά και να προχωρήσουμε με όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.


Στο Νομό Σερρών μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τελικά τις τέσσερεις από τις πέντε έδρες, γεγονός που μας γεμίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση.


Εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία σε όλες και όλους καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Καραμανλή που λόγω υποχρεώσεων δεν παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Σερρών.


Ο ίδιος πάντως έστειλε το δικό του μήνυμα για την ημέρα αναφέροντας

karamanlis-apeleftherosi-serron


“Μεγάλη ημέρα σήμερα για τις Σέρρες μας.

Ημέρα που γιορτάζουμε την ελευθερία αλλά και που τιμούμε τη μνήμη των ηρώων μας.


Σε αυτά τα 110 χρόνια από τη νίκη των ελληνικών δυνάμεων και την αποχώρηση των Βουλγάρων από τα εδάφη των Σερρών και της Μακεδονίας, η πατρίδα μας ισχυροποιήθηκε, διεύρυνε τα σύνορά της, εντάχθηκε ως ισότιμο μέλος στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, σφυρηλάτησε κραταιές συμμαχίες και έχτισε μια δυναμική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή.
Φυσικά, σε όλη αυτή τη διαδρομή υπήρξαν σκαμπανευάσματα, δυσκολίες αλλά και στιγμές που ανέκοψαν πρόσκαιρα αυτή την πορεία.


Όμως αυτό που μας έχει διδάξει η ιστορία είναι πως όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια, να πετυχαίνουμε και να στοχεύουμε ψηλά.


Όπως τώρα που η πατρίδα μας, ως η σταθερή και αξιόπιστη δύναμη της Νοτιανατολικής Ευρώπης, κατέχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.”

Ο Χρήστος Σταϊκούρας έδωσε τα εύσημα του στη διοίκηση Καραμανλή

Εκτός κυβέρνησης ο Κώστας Καραμανλής – Έξω και οι Χατζηβασιλείου – Αραμπατζή!

Πρωτόκολλο αδελφοποίησης για τους Δήμους Σιντικής – Νάουσας

Ολοκληρώθηκε ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Βισαλτίας «Let’s RIDE»