Σε εκλογικούς ρυθμούς μπαίνει ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει και της εθνικής κάλπης των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου που είναι πλέον ξεκάθαρα στον ορίζοντα.

Πισκιούλης Χατζηβασιλείου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη σφύριξε το εναρκτήριο λάκτισμα, με κεντρικό ορόσημο το κομματικό συνέδριο που θα γίνει 5-6-7 Απριλίου στην Αθήνα, ενώ από το βήμα του θα καλέσει παλιά και νέα στελέχη του κόμματος να γίνουν μια γροθιά για να πετύχει η ΝΔ το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ευρωκάλπη. 

Ο «ανασχηματισμός» στις γραμματείες της ΝΔ που ανακοινώθηκε , έβγαλε μπροστά πολλά νέα πρόσωπα, αλλά είχαμε και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σε πρόσωπα που «τράβηξαν κουπί» όλο το προηγούμενο διάστημα…

Μέσα σε αυτά και ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανανέωσε τη θητεία του ως Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα ο κ. Χατζηβασιλείου πρόκειται να συντονίσει τη συμμετοχή της αποστολής της ΝΔ, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Βουκουρέστι.

Απεργία σε όλη την χώρα κήρυξαν ΑΔΕΔΥ Εργατικά Κέντρα και ομοσπονδίες

Εκεί, θα επικυρωθεί η υποψηφιότητα της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ως επικεφαλής της καμπάνιας του ΕΛΚ για τις Ευρωεκλογές και θα συζητηθεί η τελική προεκλογική προετοιμασία των κεντροδεξιών κομμάτων εν όψει της αναμέτρησης του Ιουνίου.

Ο κ. Χατζηβασιλείου δήλωσε μάλιστα:

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του, καθώς αποφάσισε να ανανεώσει τη θητεία μου ως Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας. Συνεχίζουμε ενωμένοι στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Με τη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα και με όλους τους συναδέλφους, θα συνεχίσουμε τη συντονισμένη δουλειά προς όφελος της πατρίδας».


Πάντως ήδη το κόμμα ξεκίνησε να λειτουργεί σε εκλογικό τέμπο, έτσι ώστε αμέσως μετά το συνέδριο να μπει σε «φουλ» ρυθμούς, καθώς εκεί αναμένετε να ανακοινωθεί και η σύνθεση του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου που είναι υπό κατάρτιση. 

Ήδη, πάντως, κάποιοι έχουν πάρει επισήμως ή ατύπως το χρίσμα και ξεκίνησαν περιοδείες ανά τη χώρα και εμφανίσεις όπως ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς και οι πρώην υπουργοί Εύη Χριστοφιλοπούλου και Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Συν τω χρόνω θα «κλειδώσουν» και οι υπόλοιπες θέσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι ως τις 29 Απριλίου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα δηλώσεων για την επιστολική ψήφο. 

Συνεπώς όλοι όσοι θέλουν να την χρησιμοποιήσουν καλά θα κάνουν να …ετοιμάζονται!

Απεργία σε όλη την χώρα κήρυξαν ΑΔΕΔΥ, Εργατικά Κέντρα και ομοσπονδίες

Γιάννης Μυλόπουλος: Αν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε στις λάσπες της 1ης πλημμύρας

Στη Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 ο Σερραίος Μιχάλης Πισκιούλης

Νίκη Κεραμέως: Πάνω από 13.500 εγγραφές για την επιστολική ψήφο

Αποκαθήλωση Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Παράταση ζωής στον Κασσελάκη!