Στις 15 Απριλίου θα γίνει η ανακοίνωση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά και στους 42 υποψηφίους, μιας και ήδη γνωρίζουμε περίπου τους 30.

Ο Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε σε εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό και τις επιπτώσεις του στους νέους, μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκη και την Ζέττα Μακρή στο 3ο ΓΕΛ Πολίχνης και στη συνέχεια έκανε τη βόλτα του στη Σταυρούπολη

Μάλλον ο Δήμος Παύλου Μελά βρίσκεται στο επίκεντρο αλλά και όλη η Θεσσαλονίκη, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ..πονάει!

Εκεί έχει που το χαμηλότερο ποσοστό της η Νέα Δημοκρατία, με την Ελληνική Λύση να κάνει περίπατο , όπως και η …Νίκη!

Για αυτό άλλωστε και ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε την προεκλογική τακτική του προηγούμενου Ιουνίου, με τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους πολίτες.

Θα μου πεις αν κάτι πηγαίνει καλά δεν το αλλάζεις…
Σωστά;

Καθόλου τυχαία δεν ήταν ασφαλώς και η επιλογή να προλογίσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην ανοιχτή εκδήλωση της Πολίχνης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας όλα αυτά τα χρόνια προφανώς και στήριζε την κυβέρνηση, όχι όμως από την πρώτη γραμμή, κάτι που φαίνεται πως άρχισε να …αλλάζει!
Και μάλιστα εν όψει των κρίσιμων ευρωεκλογών.

Οι σχέσεις Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα πάνε από το καλό στο καλύτερο και δεν είναι τυχαίο που στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο περιφερειάρχης προγραμματίστηκε να μιλήσει πριν από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ για 15 λεπτά και μετά το τέλος της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

Η διαχυτικότητα, την οποία δεν συνηθίζει ο κ. Μητσοτάκης σήμαινε πολλά…
Συνεπώς μην απορήσετε για τον ρόλο του κ. Τζιτζικώστα σε αυτή την προεκλογική περίοδο…


Ο Κασσελάκης ανακάμπτει δημοκοπικά τα Τσιπράκια δείχνουν να …απέχουν;

Ο Κασσελάκης από την πλευρά του δείχνει να ανακάμπτει δημοκοπικά αλλά κανένας δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον

Τι εννοώ;

Τα «Τσιπράκια» φαινεται να έχουν αποφασίσει να απέχουν στις ευρωεκλογές, καθώς δεν μπορούν να χωνέψουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο Κασσελάκης έχει ταχθεί υπέρ του ΝΑΤΟ, και υπέρ των στρατιωτικών εξοπλισμών.

δεν ξέρω αν φταίει η θητεία του στο στρατό ή το ότι δεν ξέρει την αριστερή πραγματικότητα, αλλά γίνεται ένας αριστερός να είναι υπέρ του φράχτη στον Εβρο, υπέρ της αποστολής φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα και το κυριότερο υπέρ της επέμβασης της Αστυνομίας στα ΑΕΙ;

Βέβαια τα προβλήματα που λέγαμε προηγουμένως θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερα, αν μάλιστα στη Βόρεια Μακεδονία, κερδίσει τις εκλογές το δεξιό εθνικιστικό κόμμα (VMRO-DPMNE) και όχι το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM).

Και αυτό γιατί οι σοσιαλδημοκράτες θέλουν να τηρηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Το VMRO, όμως δεν θέλει και μάλιστα προεκλογικά υπόσχεται ότι θα εγκαταλείψει το «Βόρεια Μακεδονία» και θα επανέλθει στο σκέτο «Μακεδονία»!

Αναρωτιέμαι πώς θα αντιδράσει η κυβέρνηση και τι θα κάνει ο «πατριώτης» Κασσελάκης;


Με πρώτο τα Αλβανικό και την αναγνώριση του Κοσσόβου έρχονται δύσκολες αποφάσεις για την κυβέρνηση

Θα μου πεις και η Νέα Δημοκρατίας έχει θέματα όπως με την αναγνώριση του Κοσσόβου από το Συμβούλιο της Ευρώπης και την συμφωνία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Μόνο που  αναγνώριση του Κοσσόβου μπορεί όμως να έχει επιπτώσεις και στο καθεστώς των Κατεχομένων της Κύπρου….

Για όλους όσους θέλουν και μπορούν να καταλάβουν τα παγκόσμια και κυρίως τα ευρωπαικά δεδομένα…

Βέβαια άλλο ένα θέμα είναι και η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, με τους ευρωπαίους να πιέζουν και την Ελλάδα να αντιστέκεται λόγω ….Μπελέρη.

Σκεφτείτε τώρα να το βάλει και υποψήφιο και να βγει και από την μία να πιέζουν οι Αμερικάνοι και από την άλλη οι Γερμανοί!

Για τους ψηφοφόρους βεβαίως αυτά είναι ψιλά γράμματα!
Εδώ ασχολούμαστε με την ακρίβεια, τα Τέμπη, την εγκληματικότητα, τους αγρότες και τα ιδιωτικά …πανεπιστήμια!

Σερραϊκή εταιρεία θα κατασκευάσει το νέο δικαστικό μέγαρο…στην Κω!

«Έφυγε» πλήρης ημερών ο Νίκος Κλείτος, Λίνα μου να ζήσεις να τον θυμάσαι …

Τελευταίος σε όλη την Ελλάδα ο Δήμος Αμφίπολης ψήφισε προϋπολογισμό;

Προκριματικές εκλογές για τη στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

ΜεΡΑ25: Ατελέσφορες οι προτάσεις της κυβέρνησης για το Bullying

Ευρωεκλογές …