Κορυφαίες ήταν φέτος οι εκδηλώσεις γαστρονομίας στο πλαίσιο της SEREXPO 2024.
Οι τετραήμερες εκδηλώσεις άνοιξαν και φέτος με τους πολιτιστικούς συλλόγους να παρασκευάζουν υπέροχες συνταγές με ακανέ και μανιτάρι, στον Διαγωνισμό Γαστρονομίας.
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με μοναδικές δημιουργίες με έμφαση τα τοπικά προϊόντα των Σερρών την Παρασκευή
ενώ την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε ο 1ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Κρεατοσκευάσματος.
Τις εκδηλώσει έκλεισαν την Κυριακή μικρά παιδιά που αποδείχθηκαν για ακόμη μία χρονιά δεινοί.. μάγειρες στην εκδήλωση Junior Chefs.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Σερρών ενώ συμμετείχαν γνωστοί σεφ και διαγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα και φυσικά η ΝΕΑ ΣΕΡΡΕΣ κάλυψε τηλεοπτικά σε όλη τη διοργάνωση.
O Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Σερρών Θεοφάνης Καμπούρης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις Γαστρονομίας που έλαβαν χώρα με επιτυχία στο πλαίσιο της SEREXPO 2024.
Η υπεύθυνη της διοργάνωσης και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Διαλεχτή Παυλάκη μίλησε για τις εκδηλώσεις και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
Το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου στον Προβατά η 24η Γιορτή Ρυζιού
«ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»: Στηρίζουμε την ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΖΙΟΥ στον Προβατά