Μετά το πράσινο φως του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Απόφαση 158/2024 του 7ουΤμήματος), υπογράφηκε η σχετική σύμβαση μεταξύ του ΟΣΕΘ και της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την παροχή έργου μέσω λειτουργίας 43 γραμμών αστικής και περιαστικής συγκοινωνίας έως το τέλος του Οκτωβρίου 2024, με προοπτική να επεκταθεί έως τα τέλη της χρονιάς.

Τάτσιος Σπυρόπουλος

Η σύμβαση έχει ύψος προϋπολογισμού περίπου 22.5 εκατ. ευρώ (χωρίς τον ΦΠΑ και τις ρήτρες καυσίμου) και υλοποιείται σε συνεργασία τριών ΚΤΕΛ, ήτοι των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Σερρών και Χαλκιδικής.

Κοτσακιαχίδης Αραμπατζή

«Σε μια χρονιά-σταυροδρόμι για τις εξελίξεις στην παροχή συγκοινωνιακού έργου στη Θεσσαλονίκη και σε αναμονή έλευσης του μετρό στην καθημερινότητά μας, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, προετοιμαζόμαστε και μεριμνούμε με την αμέριστη αρωγή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να μην μένει χωρίς εξυπηρέτηση η πόλη και η ύπαιθρος, μελετούμε προσεκτικά τις όποιες νέες τροποποιήσεις και δίνουμε έμφαση στις νέες προοπτικές της βιώσιμης κινητικότητας με έμφαση στην οικονομική μετακίνηση με Μ.Μ.Μ. των πολιτών», δήλωσαν από κοινού ο Πρόεδρος του φορέα Γιάννης Καλογερούδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γ. Τόσκας.

Για να λάβει αίσιο τέλος η προσπάθεια του ΟΣΕΘ να αναθέσει εκ νέου το συγκοινωνιακό έργου της ευρύτερης αστικής και περιαστικής ζώνης Θεσσαλονίκης σε πάροχο αστικής συγκοινωνίας ο οποίος θα εξυπηρετήσει μέχρι να καρποφορήσει ο διεθνής διαγωνισμός που πρόκειται να προκηρυχθεί

Το πόσο σύντομα και το πόσο αποτελεσματικά το …περιμένουμε!
Με την ανάλογη … αγωνία!

Δημοτική Αστυνομία: 15 θέσεις στην Π.Ε. Σερρών


Δύο εκατομμύρια στο ΤΟΕΒ Νιγρίτας για την Αντικατάσταση τμήματος δικτύου άρδευσης

«Σύγκρουση» Δούκα – Κυρίζογλου για την Προεδρεία της ΚΕΔΕ

Έτοιμο το 30ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης