Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές άπαντες παρόντες οι βουλευτές στο Μέγαρο Μαξίμου

malliaras frastanlis

Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις ευρωεκλογές, με τη συμμετοχή των βουλευτών της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και των Σερρών, αλλά και της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, είχε ως κεντρικό μήνυμα την ενεργοποίηση των βουλευτών , κυρίως μετά το Πάσχα, με τη συμμετοχή τους στα κλιμάκια της ΝΔ που θα πραγματοποιούν επισκέψεις, αλλά και την προσέγγιση των ψηφοφόρων τους.

Συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης (Σ. Καλαφάτης, Κ. Γκιουλέκας, Ά. Ευθυμίου, Σ. Σιμόπουλος, Δ. Γκολιδάκης, Θ. Καράογλου και Φ. Παπάς) πλην του Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος συνάντησε τον πρωθυπουργό την προηγούμενη εβδομάδα, διότι βρίσκεται στην Αυστραλία και των δυο υφυπουργών, Έλενας Ράπτη και Δημήτρη Βαρτζόπουλου, που συμμετέχουν στις υπουργικές συσκέψεις.

Από την Κεντρική Μακεδονία έδωσαν το παρών ο Γιώργος Γεωργαντάς που εκλέγεται στο Κιλκίς, καθώς και οι Σερραίοι βουλευτές Κώστας Καραμανλής, Τάσος Χατζηβασιλείου, Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης.

chatzigavriil karipoglou

Από την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη συμμετείχαν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο Μακάριος Λαζαρίδης και η Αγγελική Δεληκάρη (Καβάλα), ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (Ροδόπη), ο Σπύρος Τσιλιγγίρης (Ξάνθη), καθώς και οι Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Τάσος Δημοσχάκης (Έβρος).

Ο πρωθυπουργός είχε διάθεση να ακούσει για να πάρει κλίμα, όπως λέμε, από τη Βόρεια Ελλάδα και τα γκρουπ των βουλευτών ανά εκλογική περιφέρεια βολεύουν για μια τέτοια διαδικασία, καθώς στην ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπάρχουν μεγάλες ανομοιογένειες ανά περιοχή και πολύ περιορισμένος χρόνος για τους ομιλητές βουλευτές

Προχθές πάντως υπήρχε χρόνος για να μιλήσουν όλοι, καθώς η σύσκεψη διήρκεσε περίπου δυο ώρες…

Το τι είπανε δεν το ξέρω, αλλά μπορώ να το υποθέσω….
Όσο για τα αποτελέσματα θα φανούν στο …χειροκρότημα!
Την επομένη των … Ευρωεκλογών!

Χριστός Ἀνέστη!

Την Τετάρτη στο Επιμελητήριο Σερρών ο ΥΠΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης

Πληρώθηκαν οι αγρότες σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου

ΔΕΥΑΣ: Νομικός σύμβουλος ο Γιάννης Γιάντσιος;

Για τον Αρχιμουσικό ο κακός χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών

Παραδόθηκε η περιφερειακή οδός, ποινές χάδι για το Μάτι, ευρωεκλογές και το Belles Historic Trail

Ἱερά Μητρόπολη Σερρῶν καί Νιγρίτης: Tό πρόγραμμα τις ημέρες του Πάσχα!

Δήμος Σερρών: 50.000 ευρώ για 13 αθλητικές εκδηλώσεις το 2024

Δήμος Σερρών: 38 πολιτιστικές εκδηλώσεις για το 2024