Για 8η συνεχή φορά εκλέχθηκε δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών ο Σίμος Δανιηλίδης, στις δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή.

Ο Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος εκλέχθηκε δήμαρχος με ποσοστό 78,8%, εκλέγεται συνεχώς από το 1994.

Ο κ. Δανιηλίδης έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, καθώς είναι ο μόνος υποψήφιος που έχει 8 συνεχείς θητείες στο ενεργητικό του.

Πρότυπό του οι σκανδιναβικοί δήμοι


Όπως είπε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, τον συγκινεί βαθύτατα η εμπιστοσύνη του κόσμου, που τον τιμά με την ψήφο του εδώ και τρεις δεκαετίες, ενώ, σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του καλού δημάρχου, είπε ότι είναι αυτός που ερωτεύεται την αυτοδιοίκηση και δεν λοξοκοιτάει, έχει όραμα, διεκδικεί το αδύνατο και το μεγάλο, έχει ανοιχτό μυαλό και συνεχίζει να μαθαίνει και να ενημερώνεται.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο ίδιος έχει ως πρότυπο τους σκανδιναβικούς δήμους στα κοινωνικοπρονοιακά και αυτό προσπαθεί να εφαρμόσει.

Η πρώτη φορά που ο Σίμος Δανιηλίδης εξελέγη δήμαρχος ήταν το μακρινό 1994, όταν ανέλαβε τα ηνία του τότε Δήμου Συκεών, και από το 2011 συνέχισε στον «Καλλικρατικό» Δήμο Νεάπολης-Συκεών.

«Ταιριάζουν οι ψυχές και τα μυαλά μας» είπε ο κ. Δανιηλίδης, αναφερόμενος στον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι φίλος του και πέτυχε έβδομη θητεία, με το υψηλότερο μάλιστα ποσοστό που έλαβε ποτέ.

Αγγελούδης κατά Ζέρβα: «Πάει πολύ να μας κουνάτε εσείς το δάχτυλο»

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 7 περιφερειάρχες που εκλέχτηκαν από τον α’ γύρο