“Σήμερα υποδεχόμαστε έναν καλό φίλο των Σερρών, αλλά και έναν άνθρωπο που μας έχει κάνει πολλές φορές εθνικά υπερήφανους.

Έναν από τους αποτελεσματικότερους υπουργούς, τον Νίκο Δένδια τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας που βρέθηκε χτες στις Σέρρες ενόψει των Ευρωεκλογών 2024.

Όπως τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην ομιλία του

” Πολύς λόγος γίνεται τελευταίως για πατριωτισμό, αλλά νομίζω ότι εμείς ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τον πραγματικό πατριωτισμό των έργων από τον δήθεν πατριωτισμό των λόγων.

Και εδώ έχουμε μια κλασική περίπτωση ενός ανθρώπου που τον σύγχρονο πατριωτισμό τον κάνει πράξη.

malliaras dendias tzitzikostas chatzivasileiou 11zon 11zon

Το έκανε πράξη πριν λίγο καιρό μέσα στην Τουρκία, όταν χάραξε και πάλι και επανέλαβε τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδος ενώπιον του ομολόγου του, τον έκανε πράξη πριν λίγο καιρό, όταν επέκτεινε τα ναυτικά μίλια δυτικά και έτσι μεγάλωσε την Ελλάδα.

Το κάνει πράξη καθημερινά με τη στάση του από το Υπουργείο όπου και αν έχει βρεθεί.

Και θέλω πραγματικά να πω ότι για εμάς εδώ τους Μακεδόνες, τους Σερραίους που όπως ξέρετε έχουμε το προνόμιο να έχουμε τη ρίζα μας εδώ σ αυτόν τον τόπο, στη γενέτειρα του Εθνάρχη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή αυτές οι εκλογές που έρχονται στις 9 Ιουνίου, έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Όχι μόνο γιατί εμείς ήμασταν η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη, αλλά και γιατί ξέρουμε ότι τα έργα που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα, στην περιφέρεια μας, στους Δήμους μας που αλλάζουν την καθημερινότητά μας, στην υγεία με τα νοσοκομεία μας, στην παιδεία, με τα σχολεία, στην επιχειρηματικότητα, στη στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας, αλλά και έργα στο περιβάλλον, στον πολιτισμό, στις πλατείες μας είναι χρήματα που δίνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

tzitzikostas epimelitirio serron

Και άρα είναι σημαντικό οι άνθρωποι που θα στείλουμε στις Βρυξέλλες την άλλη Κυριακή να είναι πρόσωπα αλλά και πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στη συνέχιση αυτών των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Γιατί σήμερα εκτός από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία, οι άλλες πολιτικές ομάδες θέλουν να κόψουν τα χρήματα αυτά στις τοπικές κοινωνίες και να τα κατευθύνουν αλλού.

Εμείς λοιπόν λέμε όχι.

tzitzikostas evroekloges 2024 serres nikos dendias

Λέμε ότι πρέπει να στηριχθεί ο αγρότης με την αναθεώρηση της ΚΑΠ λέμε ότι πρέπει να έρθουν περισσότεροι πόροι στους δήμους και τις περιφέρειες και αυτές τις μάχες καλούμαστε να της δώσουμε μαζί.

Από τις 9 Ιουνίου και μετά και γι αυτό είναι σημαντικό η Νέα Δημοκρατία να βγει ισχυρή το βράδυ των εκλογών.

Γιατί η ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην Ευρώπη σημαίνει ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη.

Γι αυτό λοιπόν θέλω να σας καλέσω όλους και να σας παρακαλέσω όλες τις επόμενες μέρες να δώσουμε αυτόν τον αγώνα για να στείλουμε αφενός το μήνυμα της σταθερότητας για τη χώρα μας, αφετέρου όμως να έχουμε ισχυρή φωνή στις Βρυξέλλες την επόμενη μέρα για να διεκδικήσουμε αυτά που μπορεί να πετύχει η Ελλάδα.

Και αυτά μπορεί να τα πετύχει μόνο η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νίκος Δένδιας – Σέρρες: Η Ευρώπη έχει για την Ελλάδα κομβική και ιστορική σημασία!

Συνάντηση Κεΐσογλου Κατσαβάκη για την αγαστή συνεργασία του Δήμου Σερρών και της ΕΠΣ Σερρών


Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΕΒ για τη διετία 2024-2026-Νέος Πρόεδρος ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου

Σε 121 εκλογικά τμήματα η διαδικασία των Ευρωεκλογών-Σε ετοιμότητα ο Δήμος Σερρών

Κώστας Καραμανλής: Οι Σερραίες και οι Σερραίοι θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή στη μάχη των Ευρωεκλογών!