«Τα δύο μεγάλα κόμματα την τελευταία εβδομάδα αναλώθηκαν στη συζήτηση για το Πόθεν Έσχες του κ. Κασσελάκη» τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος, «Δημοκράτες», Ανδρέας Λοβέρδος στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελατόλλα.

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι «τις περισσότερες φορές στις περιοδείες μου τρία θέματα άκουσα: Οικονομία- Υγεία- Ασφάλεια.

Επτά στις δέκα περιπτώσεις μικρομεσαίων οικονομικά ανθρώπων λένε ότι τα λεφτά τους τελειώνουν στις 20, 25 του μηνός. Και στο τέλος του μήνα δεν μένει τίποτα για να μπει στην άκρη.

Τα δύο μεγάλα κόμματα την τελευταία εβδομάδα αναλώθηκαν στη συζήτηση για το Πόθεν Έσχες του κ. Κασσελάκη και η ακρίβεια ξεχάστηκε.

Η ακρίβεια είναι και προϊόν Μητσοτάκη και εισαγόμενη. Πήγαμε σε ένα άθλιο θέμα και μια άθλια συζήτηση με πρωτοβουλία της ΝΔ που βρήκε μπόσικο τον κ. Κασσελάκη και μετά από τα λάθη του κ. Κασσελάκη και τον χαρακτήρα του το θέμα έφτασε εκεί και μας εξευτέλισε. Είναι δραματική η κατάσταση.

Όταν είδα τον κ. Κασσελάκη να απευθύνεται σε φτωχούς ανθρώπους και να τους δείχνει ορισμένα εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και να λέει ότι είμαι ένας από εσάς, είναι φαρσοκωμωδία. Ήταν αυτό χώρα της Ευρωζώνης;»

Ο επικεφαλής του κόμματος «Δημοκράτες» πρόσθεσε: «Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που 34 χρόνια έκανε κάτι ξαφνικά να προσαρμοστεί σε μια άλλη πολύ σκληρή διαδικασία; Κάποια λάθη θα τα κάνει ο ίδιος ή ο δικηγόρος του.

Δεν πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί.

Αυτό συνιστά και κατά κάποιο τρόπο άδικη την επίθεση της ΝΔ. Όμως ο τρόπος που αμύνθηκε ο κ. Κασσελάκης τον εξέθεσε.

Στενοχωρήθηκα στην αρχή, έλεγα «τι του λένε τώρα, αφήστε τον να κάνουμε εκλογές και τον ελέγχετε μετά». Όμως, έσπευσε να απαντήσει και όταν άρχισε να διακωμωδεί τον εαυτό του και να αντιφάσκει, έγινε στόχος».

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι «μετά τις Ευρωεκλογές πρέπει να το ξαναδούμε το θέμα γιατί και επί της ουσίας προσέγγιση δεν υπάρχει που να εγγυάται ότι υπάρχει κάποιο μέλλον στο τέλος της διαδρομής των ήρεμων υδάτων.

Αφετέρου η Τουρκία επωφελείται δείχνοντας ένα πρόσωπο καλής γειτονίας συνεπώς το επιδεικνύει στη Δύση και κερδίζει κάνοντας μικρά βηματάκια προς τα εμπρός για νέες διεκδικήσεις».

Σχετικά με το πώς προσδιορίζεται το κόμμα του, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε: «Εγώ το Κέντρο το εννοώ χωρίς πρόσθετες, δευτερεύουσες έννοιες.

Ο κ. Ανδρουλάκης έφυγε από το Κέντρο ειδικά με τη συζήτηση για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια.

Η δε γλώσσα του Κασσελάκη είναι η τοξική γλώσσα του 2012. Δεν δέχομαι να με λέει ο κύριος αυτός λαδέμπορα. Δεν δικαιούται να λέει τον πρωθυπουργό Αλ Καπόνε ούτε ότι θα σκίσει υπουργούς.

Ένας άνθρωπος που θέλει να ψηφίσει ένα θέμα πατριωτικό και μεταρρυθμιστικό κόμμα μπορεί να ψηφίσει εμάς. Μεταρρυθμίσεις, αγάπη για την πατρίδα και Δημοκρατία μας χαρακτηρίζουν».

Σε ερώτηση για το πού βάζει τον πήχη των Ευρωεκλογών, ο κ. Λοβέρδος απάντησε: «Και μόνο η συζήτηση που γίνεται γύρω από τους Δημοκράτες ότι το έχουν το 3% ή είναι κοντά στο 3% μας δίνει τη δύναμη να μετατρέψουμε την καθημερινή εμπειρία σε συλλογισμό.

Πιστεύουμε ότι θα είμαστε το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα. Η επόμενη ημέρα θα μας βρει με προσκλητήριο στις δυνάμεις του Κέντρου για να κάνουμε κάτι ώστε να συγκροτηθεί μια σοβαρή και λογική αντιπολίτευση χωρίς κραυγές και χωρίς «όχι σε όλα» απέναντι στον κ. Μητσοτάκη, για να γίνει κάτι στην Ελλάδα. Νομίζω είμαστε κοντά στο να το κάνουμε».

Νίκος Ανδρουλάκης: Tο ΠΑΣΟΚ, o μόνος αξιόμαχος αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία!

Ενόψει Ευρωεκλογών σε Σιδηρόκαστρο και Νιγρίτα ο Κώστας Καραμανλής!


Κώστας Καραμανλής: Έργο πνοής το Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ»

“Φυσούσε η μουσική και ΄γω σιωπούσα” από το Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών μια βραδιά στο Μπεζεστένι

Ναι «φυσούσε η μουσική» … και ζήσαμε μια ξεχωριστή βραδιά.

Συνάντηση Φάμελλου – Μητλιάγκα στο πλαίσιο των Ευρωεκλογών

Ευρωεκλογές 2024: Έφτασε η ώρα της κάλπης!