Χτυπούσε το κεφάλι της στο κάθισμα

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έκανε αεροσκάφος, λόγω επιθετικής συμπεριφοράς επιβάτιδας, η οποία φέρεται ότι ήταν μεθυσμένη.

Στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής, αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από τη Γλασκώβη και την Αττάλεια πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη και η Βρετανίδα επιβάτιδα που προκάλεσε αναστάτωση συνελήφθη από την αστυνομία.

Δύο ώρες μετά την απογείωση, η 61χρονη επιβάτιδα άρχισε να φωνάζει στο πλήρωμα και τους επιτέθηκε με μπουνιές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Advertisement

Επίσης, προκάλεσε στον εαυτό της σωματικές βλάβες, καθώς χτυπούσε το κεφάλι της στο κάθισμα.

Το πλήρωμα προσπάθησε να την ηρεμήσει, ωστόσο εκείνη συνέχισε να συμπεριφέρεται βίαια.

Για αυτό τον λόγο, ο πιλότος ζήτησε, για λόγους ασφαλείας, να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Μετά την αναγκαστική προσγείωση, η 61χρονη Βρετανίδα συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, που της απήγγειλε κατηγορίες για παρακώλυση των συγκοινωνιών, διασάλευση της τάξης στο αεροσκάφος κατά την πτήση και παράβαση των εντολών κυβερνήτη.

Η συλληφθείσα παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ προανακριτικά αρνήθηκε να απολογηθεί και είπε ότι θα πει στο δικαστήριο όσα θέλει να αναφέρει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε αντίστοιχο περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς, σε πτήση από το Μάντσεστερ προς το Ηράκλειο.

Σε εκείνη την περίπτωση, δύο Βρετανίδες- μια 55χρονη και η 24χρονη κόρη της- άρχισαν να βρίζουν, να φτύνουν, αλλά και να χτυπούν άλλο επιβάτη.

Οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες, σύμφωνα με πληροφορίες και εξαιτίας της συμπεριφοράς τους, συνελήφθησαν μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, η 24χρονη, που ταξίδευε μαζί με τη μωρό της, επιχείρησε να διαφύγει, αλλά αστυνομικοί την πρόλαβαν και εκείνη δάγκωσε τον έναν εξ αυτών στο χέρι.

Εύβοια: Μεθυσμένος ηλικιωμένος χτύπησε τη σύζυγό του

Αντιπεριφερειάρχης Σερρών ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος!